Copenhagen Markets

/global/scaled/5200x2265x0x909x1000x435/AAES-PRODUCTS_2.1-PRODUCT-DOCUMENTATION-DK-industrial-doors-Copenhagen_Markets_image.jpg

For mange virksomheder er det vigtigt at have et godt arbejdsmiljø, så dagligdagens opgaver kan varetages til UG. Og det er ikke anderledes hos Copenhagen Markets. Det blev dog klart for Nordeuropas største engrosmarked, at de var nødt til at opgradere deres porte for at matche de stigende behov for effektivisering af arbejdsprocessen. Og valget faldt på OH1042S ledhejseporten fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Alle porte har brug for en upgrade en gang i mellem

Copenhagen Markets oplevede dagligt udfordringer ved deres daværende porte. Udfordringerne, som bestod af både lange ventetider, skader, beskadigelse af ejendommen og stigende omkostninger af energi i brugen af portene, var med til at skabe frustrationer blandt medarbejderne.

Portene, der ellers var almindelige standardmodeller, var simpelthen ved at være forældede. Og i takt med udviklingen af arbejdsprocesser, kunne de ikke længere leve op til de krav, Copenhagen Markets stillede til dem.

Derfor søgte Copenhagen Markets nye løsninger, der kunne forbedre deres daglige drift, og valget faldt på ASSA ABLOY Entrance Systems’ ledhejseport OH1042S.

 

Hurtigere porte forbedrer temperaturkontrol og workflow

At udskifte portene hos Copenhagen Markets har givet enorme fordele. En af dem er en besparelse på varmeregningen, der er i vente for Copenhagen Markets. Alene ændringen i hurtigheden fra den gamle port til den nye port, forventes der nemlig en besparelse på et sted mellem 10 og 12% på varmeregningen.

I og med at portene er blevet hurtigere, betyder det, at Copenhagen Markets bedre kan kontrollere temperaturen i rummene og derved undgå spildenergi.

Men det er ikke kun den økonomiske fordel ved at skifte porte, som giver værdi for Copenhagen Markets. Arbejdsmiljøet er også blevet forbedret. Det at portene er blevet hurtigere, har gjort, at medarbejderne hos Copenhagen Markets ikke skal stå og vente på, at porten kører op og ned.

I stedet kører trafikken ind og ud af bygningen mere flydende, og det har gjort, at arbejdsprocessen er blevet effektiviseret, hvilket har skabt behagelighed i medarbejdernes arbejdsmiljø.

 

Læs mere om ASSA ABLOYS ledhejseporte, og hvad det kan gøre for din virksomhed her.