Alusteel: Hos ASSA ABLOY ved de, at en port ikke bare er en port

/global/scaled/2109x915x0x275x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-Crawford_542_overhead_sectional_doorNEW.jpg

Hastighed betyder alt, når man bruger en port 100 gange om dagen. Det ved de om nogen hos virksomheden Alusteel i Kværndrup.

Mere end bare en port 

Alusteel har netop fået leveret hurtiggående ledhejseporte til deres faciliteter i Kværndrup.

For Alusteel, der leverer stål- og aluminiumsdele til forskellige industrier, havde den langsomme åbningshastighed på de gamle porte skabt et lidt uheldigt problem:
”Vi kørte simpelthen ind i portene”, fortæller Mads Milling, direktør hos Alusteel. ”Og hver gang vi kører ind i en port, koster det os 30.000 kroner”.

Den langsomme åbningshastighed havde altså ikke kun tidsmæssige konsekvenser, men havde også gjort ondt på pengepungen hos Alusteel. Der skulle derfor findes en løsning.

ASSA ABLOY Entrance Systems har tidligere leveret porte til Alusteel, og de gode erfaringer herfra spillede også en rolle i valget af leverandør, forklarer Mads Milling:

Jeg kan godt lide deres portsystem. Én ting er, at de har en port, men de har også en service back-up, der virkelig fungerer.”

Valget af hurtiggående ledhejseporte bar dog også i høj grad præg af den gode relation mellem Mads og Johnny Jørgensen, regional salgschef hos ASSA ABLOY.

”Da vi skulle finde en løsning, lyttede jeg mest til Johnny. Han kendte til de problemer, vi havde med de eksisterende porte, og fortalte om en anden virksomhed, som havde haft gode erfaringer med skiftet til hurtiggående ledhejseporte.”

Samarbejde i særklasse

Mads Milling har generelt kun gode ord at sige om samarbejdet med Johnny og ASSA ABLOY Entrance Systems:

”Johnny ved, hvad det drejer sig om, og ved, at en port ikke bare er en port. Skal jeg vurdere samarbejdet på en skala fra 1 til 10, ligger vi på en 10’er. Det er også en af grundene til, at vi vil bruge ASSA ABLOY Entrance Systems til at levere porte til vores nye svejsehal i 2020”.

Selvom samarbejdet mellem Mads Milling og Johnny kan betegnes som professionelt og effektivt, er der dog stadig plads til lidt kammeratligt drilleri:

”Jeg håber sgu ikke, at Johnny har tænkt sig at bruge det her til sin næste lønforhandling”, griner Mads Milling afslutningsvist.

Læs mere om de hurtiggående ledhejseporte, OH1042S, Alusteel har fået leveret lige her.