Trigon: Kompetent vejledning fra ASSA ABLOY førte til en skræddersyet løsning, der virker

/global/scaled/696x302x0x75x696x302/AAES-DK-case-studies-images-Trigon.jpg

Valget faldt på en skræddersyet løsning med ledhejseporte, porttætninger og wheelguides.

Skræddersyet løsning, der går op i en højere enhed

Da entreprenørvirksomheden, Trigon, i Frederikshavn, byggede en ny bygning, der skulle udlejes til virksomheden, Interfjord Logistik, valgte de en skræddersyet løsning fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Trigon havde en stærk vision for, hvordan deres bygning skulle ende med at se ud, og hvilke materialer den skulle bestå af. Deres ønske om en gennemført bygning fra top til tå, hvor både funktionalitet og æstetik spiller sammen, stemte dog ikke overens med en standardløsning på porte.

Vi havde bygget en helt ny bygning, som vi skulle leje ud. Og til den bygning havde vi brugt nogle bestemte materialer og elementer, hvor en standardløsning ikke ville kunne opfylde de krav, vi har til det arkitektoniske. Vi ville nemlig gerne have det arkitektonisk til at se godt ud”, forklarer Frans Hansen, der er projektleder hos Trigon.

Derfor faldt det også i god jord, at Trigon kunne få en skræddersyet løsning fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Ved at kombinere ASSA ABLOYs tegnestue med vores egen tegnestue, kunne vi lave vores helt egen løsning, og det gav mulighed for at få det hele til at gå op i en højere enhed - hvilket lykkedes”, pointerer Frans.

 

Personlig og kompetent kontaktperson er en guldgrube

En af de store årsager til, at det lykkedes at få den skræddersyede løsning på plads, er Trigons kontaktperson, Anders, fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

”Jeg har et godt samarbejde med Anders. Jeg får en professionel service hos ham, og vi havde en god dialog, da vi skulle finde de rigtige løsninger”, fortæller Frans.

Trigon har i flere omgange valgt at samarbejde med ASSA ABLOY Entrance Systems, og for Frans har denne loyalitet rod i kompetente medarbejdere herfra. For ham er det nemlig vigtigt at have en kontaktperson, der kan sit kram, og som er til at få fat på.

Det skal være en kontaktperson, der er noget mén ved. En, der er sit job værdigt”, fastslår han og fortsætter: ”Anders er god. Hvis jeg ringer til ham, er det ikke lige sikkert, at han tager telefonen med det samme, hvilket er helt fair. Men når han kommer til telefonen, så ringer han altid tilbage, og så løser vi opgaven”, fortæller en tilfreds Frans om samarbejdet med Anders fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Læs mere om den løsning Trigon fik skræddersyet i samarbejde med ASSA ABLOY Entrance Systems:

ledhejseporte OH1042P

ASSA ABLOY tætninger