"Vi valgte at gå med ASSA ABLOY endnu engang"

/global/scaled/8688x3780x0x654x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-Service_0036.jpg

”Står vi i en situation, hvor en af vores porte går i stykker, kommer tingene alt andet lige til at tage længere tid og blive mere bøvlede. Og så er det vigtigt, at det er en leverandør, der kender os”.

Sådan udtaler Morten Wulff, værkstedsleder hos Schur Pack Danmark A/S, der netop har fået leveret ledhejseporte og brandporte til en ny lagerbygning på deres fabrik i Horsens.

Da valget af portleverandør skulle træffes, var der ikke meget tvivl om, hvem det skulle være. 

 

Kvalitet, service og pris

Schur Pack, der til daglig producerer kartonemballage, har nemlig tidligere haft gode erfaringer med portsystemer fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Vi har brugt ASSA ABLOY i mange år, og har været godt tilfreds med både kvalitet og service”, forklarer Morten Wulff.

Ifølge ham var det dog ikke kun kvaliteten og servicen, der spillede en rolle i deres valg af portleverandør:

Vi modtog tilbud fra tre forskellige leverandører til netop det her projekt, og her kunne ASSA ABLOY gøre det billigst”.


En servicemontør, man kan stole på

Det var altså kombinationen af pris, kvalitet og service, som blev udslagsgivende for Schur Packs valg af leverandør.

Og netop den gode service er noget Morten Wulff vægter særligt højt. Det gælder især samarbejdet med den fasttilknyttede servicemontør.

Det er vigtigt for mig, at jeg har en servicemontør, jeg kan stole på. Hos ASSA ABLOY får jeg en montør, der kender huset, og som kan klare sig selv”, fortæller han.

Ifølge Morten Wulff er det i en travl hverdag som værkstedsleder vigtigt, at samarbejdet forløber gnidningsfrit.

Det jeg godt kan lide ved ASSA ABLOY er, at de kommer til mig, når der er noget. Jeg slipper for selv at ringe og spørge om, hvornår de kommer til det årlige tjek, og på den måde sparer jeg værdifuld tid”.

Udover portene fra ASSA ABLOY Entrance Systems udtrykker Morten Wulff også stor interesse for ASSA ABLOY e-maintenance - en platform der blandt andet gør det muligt for virksomheder at samle alle deres servicerapporter - og udgifter ét sted.

Du kan læse mere om ASSA ABLOY e-maintenance her.