Saint-Gobain Ecophon

/global/scaled/1486x646x0x150x1000x435/AAES-DK-Tillykke med ny port1.jpg

Vores udgifter er forsvundet, efter vi fik vores første ASSA ABLOY port

Saint-Gobain Ecophon, der laver akustikløsninger til erhvervslivet, har fået leveret to hurtigporte til deres faciliteter i Næstved.

Prisen var ikke afgørende

Inden de traf deres beslutning, var de ude og indhente tilbud hos tre forskellige leverandører. Men selvom valget endte med ASSA ABLOY Entrance Systems, var det ifølge teamleder hos Saint-Gobain Ecophon, Thomas Qvistgaard, ikke prisen, som gjorde udslaget:

ASSA ABLOY var ikke de billigste, men de havde den bedste løsning. De var i stand til at opfylde vores krav til hastighed, sikkerhed, isolering og holdbarhed, og derfor endte kvaliteten i sidste ende med at overvinde prisen”¸ forklarer han.

 

Langsomme porte var dyre i reparationer

Af de krav, som Saint-Gobain Ecophon havde til deres porte, var det især sikkerhed, som spillede en afgørende rolle.

”Ved at skifte til ASSA ABLOY har vi også fået opgraderet sikkerheden, så det er jo også et vigtigt argument for vores valg”, fortæller Thomas.

Og netop sikkerheden hænger godt sammen med et andet af deres krav, nemlig det om hastighed. Langsomme porte skaber ofte usikre situationer, som kan føre til påkørsler. Og det kan hurtigt komme til at koste dyrt i reparationer.

Vi har tidligere haft erfaring med porte, der har været langsomme, og som ikke har haft installeret sikkerhedssensorer. Her har vi haft uhyre høje udgifter til reparationer. De udgifter er heldigvis forsvundet, efter vi fik vores første ASSA ABLOY port sidste år”, understreger Thomas.

Som Thomas påpeger, har Saint-Gobain Ecophon allerede oplevet en markant forbedring i sikkerheden og reducering af reparationsomkostninger. Derfor forudser de heller ikke store udgifter på deres nye porte.

 

Godt samarbejde trods uheldige omstændigheder

Det er dog ikke kun portene, som de har været glade for hos Saint-Gobain Ecophon. Også samarbejdet med sælgeren Johnny har ifølge Thomas fungeret upåklageligt:

Indtil videre har det været perfekt. Johnny har givet os den nødvendige rådgivning, og har været god til at sætte sig ind i vores behov. Så vi er godt tilfredse”, fremhæver han.

Dette udtryk for tilfredshed kommer på trods af, at Saint-Gobain Ecophon oplevede problemer med leverancen af deres nyeste port.

Da porten ankom, var den beskadiget. Da der var tale om en transportskade, var det selvfølgelig ikke noget, ASSA ABLOY kunne klandres for. Alligevel var jeg imponeret over, hvordan de håndterede situationen. De var hurtige til at sende de nødvendige reservedele, så porten kunne blive repareret”, afslutter Thomas.  

 

De hurtigporte, som Saint-Gobain Ecophon har fået leveret, er af modellen RR3000 ISO, som udmærker sig ved at kombinere hastighed med en god isolationsevne.

Du kan læse mere om ASSA ABLOY RR3000-serien her