Rube Karrosseri ApS

/global/scaled/2016x876x0x368x1000x435/AAES-DK-Billeder_stillingsopslag-Rube.jpg

Rune Berthing driver til daglig Rube Karrosseri ApS, der primært beskæftiger sig med at udbedre forsikringsskader på biler. Han stod for nylig og skulle bruge en ledhejseport til et nyt værksted i Sønderborg, og han gik derfor i gang med at indhente tilbud fra forskellige leverandører.

Isolering var et vigtigt parameter

Her viste det sig dog, at der ikke var den store forskel på den pris, de forskellige leverandører kunne tilbyde.”Prisen var nogenlunde ens hos alle leverandører, så det var ikke det, det kom an på”, fortæller Rune Berthing.

Den faktor, der endte med at være udslagsgivende for valget af portleverandør, var derfor ikke pris, men derimod en ofte undervurderet kvalitet ved en god port: dens isoleringsevne.

”Isolering var det parameter, hvor ASSA ABLOY Entrance Systems skilte sig ud. Deres porte isolerede simpelthen bedre end de andre”, forklarer Rune.

Og hvorfor er isolering så vigtig? Det sætter Rune nogle ord på her:

Der er tale om en stor port i et forholdsvist lille værksted, og derfor er isolering ikke ligegyldig. Hvis varmen slipper ud, er det penge ud af min lomme.

 

Super fin service

Selvom isoleringsevnen endte med at blive det afgørende parameter for Runes valg af leverandør, betyder det ikke, at han ikke har været tilfreds med den service, han modtog hos ASSA ABLOY.

Jeg oplevede en super fin service hos ASSA ABLOY. Jeg blev taget seriøs fra første kontakt, og sælgeren gjorde et rigtigt godt stykke arbejde”, udtaler han. 

Rune var særligt glad for det indledende samarbejde med sælgeren Henrik, der kom forbi for at tage nogle mål til den nye port.

”Jeg havde ikke fået nøglen til det nye værksted, så vi måtte stå udenfor og sjusse os til nogle mål. Her formåede Henrik at komme med en god cirkapris, selvom vi ikke kunne komme ind og lave en ordentlig opmåling”, uddyber Rune.

 

Godt tilfreds med valget

Da de to parter blev enige om prisen, kom Henrik forbi og fik lavet en ordentlig opmåling, så ledhejseporten kunne blive bestilt, leveret og installeret.

Og indtil videre har Rune været godt tilfreds med sit valg.

”Porten virker, så det kunne ikke være bedre”, griner han afslutningsvist.

 

Den ledhejseport, som Rune har fået leveret, er af modellen OH1042P, der er kendt for at at være robust og velisoleret, samtidig med at den er pladsbesparende.

Du kan læse mere om OH1042P her