Lund Solfilm

/global/scaled/2016x1512x0x0x760x-1/AAES-DK-case-studies-images-IMG_0107.jpg

Daniel Lund, ejer af Lund Solfilm, stod for nylig at skulle bruge porte til hans nye værksted ved Holstebro. Han gik derfor i gang med at undersøge markedet for, hvilke porte der kunne dække hans behov.

Kvalitet i højsædet

Lund Solfilm er et firma med 20 års erfaring med solfilm, lakbeskyttelse, bilreklame og bilindpakning. Det er et firma som går op i at levere kvalitetsarbejde – hver gang. Selvom der ikke findes nogen officiel uddannelse inden for dette felt, så har de hos Lund Solfilm selv etableret deres eget uddannelsesprogram, hvor medarbejderne oplæres gennem mange måneder i håndværket, før de får lov til at stå på egne ben.

Ud over et godt håndværk er der også stor fokus på det kreative design hos Lund Solfilm. Derfor har de etableret deres egen afdeling for design, hvor uddannede grafikere kan udarbejde de mest iøjnefaldende bilreklamer og indpakninger, hvor kreativitet og kvalitet er i højsædet.

Og netop kvalitet og design var centrale elementer da Daniel Lund skulle vælge porte til hans nye værksted.

 

Store krav til portene
Daniel Lund havde ved flere lejligheder stødt på porte fra ASSA ABLOY Entrance Systems, når han har været ude hos forskellige kunder. Der havde han set porte, som både levede op til krav og forventninger i forhold til design, æstetik og materialer.

Jeg havde brug for nogle store porte, som havde et bestemt designudtryk, hvor der samtidig kunne komme meget lys ind. Derudover er der næsten ingen på markedet der kan levere porte, hvor det er rigtig termoglas i. Det gør, at de om 10 år stadigvæk står flot.

Og netop porte med termoglas var vigtigt for Daniel, da de skulle beklædes med solfilm.

Torben Kristensen, Salgskonsulent hos ASSA ABLOY Entrance Systems har rådgivet Daniel Lund i hans projekt. Det har resulteret i, at Daniel har fået monteret 3 porte hver 3 x 3 meter i modellen OH1042FG. ASSA ABLOY OH1042FG er en sektionsopdelt ledhejseport med vinduer i fuld bredde, der er designet til optimalt lysindfald. Netop vinduer i fuld bredde, giver portene et moderne, attraktivt og unikt udseende.

 

Serviceminded rådgivning
Det er ikke kun portene Daniel har været godt tilfredse med, også samarbejdet med Salgskonsulent Torben Kristensen har fungeret upåklageligt:

Torben har været super serviceminded og afleveret tilbud til tiden og fulgt op på det. Der har ikke rigtig været nogen fejl, men har jeg været i tvivl om noget er der blevet taget hånd om det med det samme.

Daniel Lund er heller ikke i tvivl om, at han har valgt de rigtige porte til hans virksomhed:

Jeg er rigtig glad for portene, de kører super godt og passer godt til bygningen, så vi er ovenud tilfredse.


Du kan læse mere om de porte som Daniel Lund, ejer af Lund Solfilm, har fået monteret her: https://www.assaabloyentrance.dk/da/produkter/industriporte/ledhejseporte/ledhejseporte-med-vinduer-i-fuld-bredde/