Verdens største fly beskyttes af ASSA ABLOY

/global/scaled/5616x2443x0x149x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-StratolaunchSystems-aviation-5616x3744px.jpg

Da verdens største fly behøvede beskyttelse fra de hårde vejrforhold i Mojave ørkenen, valgte man en port ASSA ABLOY Entrance Systems.

Verdens største fly, SpaceShipOne, har et vingefang på 116 m og har 6 stk. 747-flymotorer. Flyet tilhører Stratolaunch Systems i Mojava Californien. For at beskytte flyet mod det fine støv og sand, som kan påvirke det sensitive elektronik, motorer og andre sensitive komponenter, har Stratolaunch Systems valgt en Hangar løsning fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Et oplagt valg 

Luftfiltreringen gennem porten, gør den til en mere effektiv og passende løsning end en traditionel skydeport. Endvidere kræver Megadoor ikke en bundliste, som kan samle sand og støv og kræver regelmæssig rengøring.

Bedre ventilation

Porten skal være lukket ved normal drift for at opnå "privatlivets" fred, adgangskontol og kontrollering af miljøet. Anlægget anvender en kombination af udsugnings- og fordampningskøler for at øge komforten og det indendørs klima i den varme sommer ørken.

Forbedrer lysindfaldet

Portens dug forbedrer lysmængden i hangaren, da den er produceret i et transperant materiale. Det bløde, diffuse lys forbedrer arbejdsmiljøet for medarbjenderne, og reducerer udgifterne til kunstigt lys.

Tilsvarende produkter

Læs mere om hvilke produkter der er brugt til at løse deres udfordringer.

Megadoor.