Mille Food A/S: Investering i en serviceaftale gav pote

/global/scaled/4635x2017x549x879x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-Mille_foods_service_reference.jpg

Det kan have store konsekvenser, hvis en virksomhed står i en situation, hvor deres port lige pludselig ikke virker. Faktisk hele 100.000 kr. i timen i værste tilfælde. Det er en problemstilling, de hos Mille Food A/S udmærket er klar over. Og netop derfor har de valgt at være proaktive og lave en serviceaftale med ASSA ABLOY Entrance Systems på deres porte.

Ingen serviceaftale er lig med penge ud ad vinduet

Hos Mille Food A/S i Hundested, der producerer modermælkserstatning, har de adskillige porte fra ASSA ABLOY Entrance Systems. ”Vi har 25 brandporte, 10 hurtigporte og 5 ydreporte, der håndterer varemodtagelse og -udlevering”, fortæller Kim Stougaard, der er teknisk ansvarlig for Mille Food A/S.

Og Kim er ikke i tvivl om fordelen ved at have en serviceaftale på portene, hvis der skulle opstå en defekt på en port, der kræver omgående reparation.

”Det kan have store konsekvenser, hvis vores porte ikke virker. Vi har næsten lige haft et problem med vores indgang, som ikke ville åbne. Det er ikke særlig hensigtsmæssigt, da der så ikke er nogen direkte forbindelse udefra og ind til fabrikken”, forklarer Kim, og fortsætter:

”Rent produktionsmæssigt koster det os 100.000 kr. pr. time i tab. Man kan sige, at vi har andre muligheder for at stille varer af, f.eks. i gangene, og det er derfor ikke noget, der vil have 100% økonomisk konsekvens. Men det vil være til stor irritation for hele produktionsleddet og arbejdsgangen i fabrikken”.


En fast, lokal servicetekniker giver tidsbesparelser

Heldigvis har Mille Food A/S tilknyttet en lokal servicetekniker fra ASSA ABLOY, der bor i området. ”Jeg ringede med det samme direkte til vores lokale servicetekniker, Henri, fra ASSA ABLOY, og så fik vi det klaret. Han er altid god til at tage telefonen eller vende hurtigt tilbage”, pointerer Kim.

Det med at have en fast tilknyttet servicetekniker, er for Kim Alfa og Omega - og en super service at have. Det gør det både lettere for Kim og giver ham tidsbesparelser.

”Jeg har snakket med ASSA ABLOY om, at jeg gerne vil have nogle fast tilknyttede folk. Det er nemmere at have en servicetekniker, som har deres vante gang hos os, og kender til vores procedurer med at klæde sig om på de rigtige måder og spritte udefrakommende værktøj af. Det letter mit arbejde gevaldigt, for ellers skal jeg holde dem i hånden det første stykke tid, og det går der meget tid med”, forklarer Kim.


Hvis du vil vide mere om, hvad en serviceaftale kan gøre for din virksomhed, kan du også læse vores artikel: ”Hold forretningen kørende med en serviceaftale”.