Megadoor aviation hangar door
Tænk stort. Tænk Megadoor.

Megadoors kan fåes i alle størrelser uden grænser

Megadoor shipyard BEA port
Megadoor F22 shelter aviation
Megadoor Mining door

Er du på udkig efter Megadoor-produkter?

Så er du kommet til det rette sted.

Megadoor-mærket har været en del af ASSA ABLOY Entrance Systems længe, og du kan være sikker på at finde de vertikale lodret åbnende porte med dug, som du leder efter, hvad enten det drejer sig om flyhangarer, skibsværfter, minedrift eller andre store åbninger.

Hvis du har ekstraordinære adgangsbehov, kan en ASSA ABLOY Megadoor-løsning være en ideel løsning for dig. De forskellige størrelser og åbningskrav giver arkitekter og ingeniører fleksibilitet til at opbygge funktionelle konstruktioner, der tilfredsstiller slutbrugeren. Vi støtter dig hele vejen, lige fra design til den færdige konstruktion.

Minedrifts- og sværindustriporte

Etabler sikker adgang til de gigantiske trucks, der betjener mineindustrien.

Fordele ved ASSA ABLOY Megadoor

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyder mange fordele, som alle sigter på at gøre dig mere effektiv og produktiv. Vores verdensomspændende organisation er altid klar til at understøtte dig – fra indledende design og konstruktion og igennem hele portens lange driftslevetid.

Vores arv

De første lodret åbnende porte med dug blev udviklet i 1973 som en  tørreovnsport til skovindustrien, hvor der var specifikt behov for ekstra store porte med god isolation. Udover at tilbyde porte, der opfylder behovet for størrelse, isolationer og hurtig åbning, kunne Megadoor i 1977 også levere store porte med forskellige typer portpaneler. Virksomheden spredte sig hurtigt til andre segmenter med ekstraordinære adgangsbehov i industrier som luftfart, skibsværfter og minedrift samt affald og genbrug.

I 2012 blev Cardo, moderselskabet for både Megadoor og Crawford, overtaget af ASSA ABLOY Group. Med en fast beslutning om at sætte nye standarder inden for kundeoplevelse samler ASSA ABLOY Entrance Systems alle produkter, tjenester og mennesker under et mærke For dig betyder det, at vi har samlet den ekspertise og erfaring og stadig tilbyder overlegne Megadoor vertikale lodret åbnende porte med dug samt industriporte og læssebroudstyr. Som supplement til dine Megadoors tilbyder vi også en bred vifte af automatiske fodgængerporte og porte med høj ydelse såvel som service.