Er du på udkig efter Crawford-produkter og -serviceydelser?

Så er du kommet til rette sted.

Alle de produkter og serviceydelser inden for industriporte og læsserampeudstyr, som du kender og har tillid til, tilbydes nu under brandet ASSA ABLOY, herunder ledhejseporte, læsserampeudstyr, foldeporte og hurtigporte.

Din dedikerede partner

Som din dedikerede partner i forbindelse med alle former for indgangsløsninger støtter vi dig hele vejen – fra design og installation til modernisering og service – med henblik på at sikre et uforstyrret flow af mennesker, varer og køretøjer gennem dine porte.

Din virksomhed kan se frem til en lang række fordele ved at samarbejde med ASSA ABLOY Entrance Systems. Hos os kan du drage fordel af styrken ved en global leverandør kombineret med høj bekvemmelighed og god service i kraft af lokal support.

Vores arv

Crawford startede med at fremstille garageporte i 1950'erne og har siden udvidet sine aktiviteter til den industrielle sektor. I 1966 blev den første industrielle ledhejseport leveret i Sverige, og derefter begyndte Crawford at specialisere sig i læsserampeudstyr, foldeporte og hurtigporte.

I 2011 blev Cardo, moderselskab til både Crawford og Megadoor, opkøbt af ASSA ABLOY-koncernen. Hos ASSA ABLOY Entrance Systems er vi fast besluttet på at sætte nye standarder for kundeoplevelsen ved at samle alle vores produkter og serviceydelser under ét brand. For dig betyder det, at vi har samlet ekspertisen og erfaringen og stadig tilbyder førsteklasses industriporte og læsserampeudstyr samt lodret åbnende porte med portdug (Megadoor). Som supplement til industriporte tilbyder vi også en bred vifte af automatiske døre og hurtiggående porte samt service.