Er du på udkig efter Besam-produkter og -serviceydelser?

Så er du kommet til rette sted.

Alle de produkter og serviceydelser inden for automatiske indgange til gående trafik, som du kender og har tillid til, tilbydes nu under brandet ASSA ABLOY, herunder skydedøre, svingdøre og karruseldøre.

Din dedikerede partner

Som din dedikerede partner i forbindelse med alle former for indgangsløsninger støtter vi dig hele vejen – fra design og installation til modernisering og service – med henblik på at sikre et uforstyrret flow af mennesker, varer og køretøjer gennem dine porte.

Din virksomhed kan se frem til en lang række fordele ved at samarbejde med ASSA ABLOY Entrance Systems. Hos os kan du drage fordel af styrken ved en global leverandør kombineret med høj bekvemmelighed og god service i kraft af lokal support.

Vores arv

Besam blev grundlagt i 1962 og udviklede automatiske døre til sundhedssektoren. I 1970 udvidede virksomheden med skydedørsløsninger, og i 1985 tog den karruseldøre ind i sortimentet. I takt med at behovet for automatiske døre voksede i brancher som transport og detailhandel, udvidede Besam sine aktiviteter til flere markeder verden over.

Besam blev opkøbt af ASSA ABLOY i 2002. Hos ASSA ABLOY Entrance Systems er vi fast besluttet på at sætte nye standarder for kundeoplevelsen ved at samle alle vores produkter og serviceydelser under ét brand. For dig betyder det, at vi har samlet ekspertisen og erfaringen og stadig tilbyder overlegne automatiske døre. Som supplement til automatiske døre tilbyder vi også en bred vifte af industriporte, erhvervsporte, hurtiggående porte og lodret åbnende porte med portdug (Megadoor) foruden læsserampeudstyr og service.