Er du på udkig efter produkter og service fra Albany Portsystemer?

Så er du kommet til rette sted.

Alle de produkter og serviceydelser inden for højtydende indgangsløsninger, som du kender og har tillid til, tilbydes nu under brandet ASSA ABLOY, herunder renrumsporte, produktionsporte samt porte til maskinbeskyttelse og til tung industri.

Porte til tung industri

Robuste og pålidelige hurtiggående porte med lavt vedligeholdelsesbehov, der lever op til de strenge krav inden for tung industri. De kan modstå barske og korrosive forhold og skaber en stort set lufttæt lukning, der forhindrer lugte og støv i at sprede sig.

Maskinbeskyttelsessporte

Hurtiggående maskinbeskyttelsesporte adskiller processer, opbevaringsområder og transportbånd på en energibesparende måde. De giver mulighed for sikkert og hurtigt materialeflow, men forhindrer samtidig træk og er med til at absorbere støj.

Din dedikerede partner

Som din dedikerede partner i forbindelse med alle former for indgangsløsninger støtter vi dig hele vejen – fra design og installation til modernisering og service – med henblik på at sikre et uforstyrret flow af mennesker, varer og køretøjer gennem dine porte.

Din virksomhed kan se frem til en lang række fordele ved at samarbejde med ASSA ABLOY Entrance Systems. Hos os kan du drage fordel af styrken ved en global leverandør kombineret med høj bekvemmelighed og god service i kraft af lokal support.

Vores arv

Nomafa, der senere skiftede navn til Albany Portsystemer, opfandt og var pioner inden for hurtiggående porte, og firmaet udviklede den første hurtiggående rulleport med portdug i Sverige i 1968. Virksomheden voksede internationalt og begyndte at levere porte til en række brancher, hvor hurtig åbning og lukning er en fordel, bl.a. i forbindelse med produktion, minedrift og renrum.

I 2012 blev Albany opkøbt af ASSA ABLOY koncernen. Hos ASSA ABLOY Entrance Systems er vi fast besluttet på at sætte nye standarder for kundeoplevelsen ved at samle alle vores produkter og serviceydelser under ét brand. For dig betyder det, at vi har samlet ekspertisen og erfaringen og stadig tilbyder overlegne hurtiggående porte fra Albany. Som supplement til hurtiggående porte tilbyder vi også en bred vifte af automatiske døre, industriporte og lodret åbnende porte med portdug (Megadoor) foruden læsserampeudstyr og service.