Nikolaj Overballe - Ny i ASSA ABLOY

/global/scaled/4000x2000x0x1279x1020x510/AAES-DK-about-us-Mød en kollega-Januar.jpg

Nikolaj Overballe har været ansat i ASSA ABLOY Entrance Systems siden 1. September 2018 som Salgskonsulent. Vi tænkte derfor, at det var på tide at høre fra Nikolaj, hvordan det har været at starte i ASSA ABLOY Entrance Systems. Det førte til dette interview.

Hvorfor endte du i stillingen som teknisk konsulent?

”Jeg blev headhuntet af ASSA ABLOY, og da jeg havde været 10 år indenfor VVS branchen, var jeg nysgerrig på at prøve en anden branche. Jeg kendte også til ASSA ABLOY, men mere på nøgle delen, altså det tidligere Ruko, så jeg syntes det var spændende at det rent faktisk også var en koncern, der producerer alle typer for indgangsdøre til industrien. ASSA ABLOY er en stor koncern, og der er mange forskellige muligheder i ASSA ABLOY, så jeg så også en stor mulighed i at få nye udfordringer og skabe noget nyt”.

Hvordan har opstarten været?

”Det har helt klart været tydeligt at mærke at man er kommet ind i en stor virksomhed. Der har virkelig været styr på min opstart, og jeg er imponeret over alle de professionelle og engagerede kollegaer der er ansat i de forskellige afdelinger. Jeg har været ude at køre med vores sælgere og serviceteknikere og det var virkelig en god måde at få en fornemmelse af hvilken hverdag de har, samt hvad det er der sker ude ved vores kunder.

"Jeg har været på besøg ved vores produktion i Tjekkiet og været forbi Tyskland, og det har været meget tydeligt at man i ASSA ABLOY arbejder ud fra de samme værdier. Den faglige stolthed og professionalisme der hersker i organisationen, skinner virkelig igennem i de andre lande. Det er fedt at se, at man i så stor en organisation alligevel formår at arbejde i samme retning” 

Hvad er det bedste ved at være ansat i en organisation som ASSA ABLOY?

”Én af de ting som jeg rigtigt god kan lide, er at man ikke skal igennem et langt hierarkisk system, hvis man har en god idé, eller en løsning på de forskellige arbejdsprocesser. Som nyansat er man endnu ikke farvet af kulturen og arbejdsgangene, og derfor er det fedt at være et sted hvor ens gode ideer bliver hørt, og taget til efterretning” fortsætter Nikolaj.

Der er også gode udviklingsmuligheder i ASSA ABLOY koncernen hvis man gerne vil mere, eller noget andet på sigt, og det kan både være i ind- og udland."