Mød Sander Schmidt - Servicetekniker

/AAES/DK/Sander%20Schmidt_2.jpg

Hvordan er det at være Servicetekniker hos ASSA ABLOY Entrance Systems? Det kan du få at vide her. Mød Sander Schmidt, som er udlært automekaniker og har været en del år i vindmøllebranchen og nu er ansat som Servicetekniker hos ASSA ABLOY Entrance Systems.

Hvem er Sander Schmidt?

Jeg hedder Sander Schmidt. Jeg er 36 år gammel og bor i Grindsted sammen med min kone og vores 2 drenge. Jeg er udlært automekaniker og har været en del år i vindmøllebranchen. Og jeg startede hos ASSA ABLOY Entrance Systems d. 26/1 - 2021.

 

Hvordan ser en typisk hverdag ud for dig?

Der er ikke som sådan en typisk hverdag. Det er meget afvekslende. Vi planlægger stort set selv vores hverdag, selvfølgelig i samråd med vores planner på kontoret i Hobro og vores kunder.

Vores planner ved hvilke eftersyn eller opgaver vi skal priotere. Ellers finder vi ud af det ude hos kunderne.

Indimellem kommer der akutopgaver midt i et eftersyn. Så er det med at få pakket sine sager og rykke ud til opgaven. Disse opgaver synes jeg er spændende og udfordrende.

 

Hvordan var det at begynde hos ASSA ABLOY Entrance Systems?

Den 26. januar 2021 hvor jeg og en kollega mødte ind til vores første dag i Hobro lå der en 3 måneders opstartsplan, telefon og tablet klar til os. En meget informationsrig dag i Hobro hos servicechef og tillidsmand. Derefter rundvisning i firmaet.

Dagen efter stod en firmabil med alt værktøj klar til os.

Jeg havde en følelse af at der virkelig var styr på sagerne.

 

Skiller dette arbejde sig ud fra andre steder, du har arbejdet?

Det skiller sig meget ud da jeg som tidligere nævnt er udlært automekaniker og har været en del år i vindmøllebranchen.

At tage springet til at blive udekørende tekniker er det bedste jeg længe har gjort. At det blev ASSA ABLOY har jeg bestemt ikke fortrudt.

 

Hvordan er det, at være Servicetekniker hos ASSA ABLOY Entrance Systems?

Vi arbejder meget med frihed under ansvar da vi stort set selv sørger for at vores hverdag fungerer.

Jeg var i starten også lidt nervøs for at ende i nogle opgaver hvor man stod alene og ikke vide hvad man skal gøre. Men der er ALTID hjælp at hente hos vores teknisk support eller en mere erfaren kollega.

 

Kunne du også tænke dig, at blive Serviceteniker hos ASSA ABLOY Entrance Systems, så tjek vores ledige stillinger ud her.