Henrik Skov - sælger hos ASSA ABLOY Entrance Systems

/global/scaled/473x206x0x12x472x205/AAES-DK-Henrik Skov1.jpg

Mød Henrik Skov til en snak om hans baggrund, opstart og hvordan det er, at være en del af ASSA ABLOY Entrance Systems.

Her hos ASSA ABLOY Entrance Systems har vi en masse vidunderlige medarbejdere, som vi gerne vil have I skal møde. En af dem er Henrik Skov, han er sælger, og en rigtig glad en af slagsen

Hvad er din baggrund?

Jeg har de sidste 27-28 år arbejdet inden for service og som intern sælger, mest b2b. Jeg arbejdede med bilindretning i 15 år men for et par år siden begyndte jeg at trænge til luftforandring. Det betød, at jeg sagde mit job op, og jeg befandt mig lidt tid i periferien. Jeg brugte noget tid på at mærke efter, og på at finde ud af hvad jeg gerne ville. Det blev klart for mig, at jeg virkelig brænder for projektsalg. Jeg faldt så over jobopslaget hos ASSA ABLOY og tænkte; det er jo lige det! Jeg var efterfølgende så heldig at blive ansat.

 

Hvordan var din opstart?

Der var lavet en plan til mig for den første måned, og det var virkelig fedt, at der var taget hånd om min opstart. I starten var jeg med ude og installere porte samtidig med, at jeg var med andre sælgere ude for at se hvordan de tackler opgaverne. Det har været meget givende. Selvfølgelig er det en on-going proces, men jeg blev godt klædt på og var super selvsikker, da jeg for første gang var ude ved en kunde selv. Ikke så meget fordi jeg følte mig som supermand der bare kunne det hele selv, men fordi jeg vidste, at jeg havde de bedste kollegaer, og vidste lige hvem, jeg skulle ringe til, hvis der skulle opstå nogle problemer. Mit job er nu at overbevise sønderjyderne om, at der er en ny porte-sherif i byen. Jeg er ude og så frø og skabe relationer, og selvom man som sælger ofte er på egen hånd, føler jeg et rigtig stærkt bagland i ASSA ABLOY. Jeg er aldrig nervøs for at ”ringe hjem”.

 

Hvordan er det at være en del af ASSA ABLOY Entrance Systems?

Selvfølgelig er man sælger og vil gerne præstere selv, men jeg føler en holdånd og et kæmpe overskud blandt de ansatte i ASSA ABLOY. Man er ikke i tvivl om, at vi er i den samme båd, og at vi ror den samme vej. Man er ikke bare et nummer i rækken. Det er virkelig fedt at være her, og folk er så søde og hjælpsomme. Jeg trives bedst når jeg kan være mig selv, og det kan jeg være her, og har i øvrigt kunne være det fra dag ét. Det er der jeg præsterer bedst.Hos ASSA ABLOY får man lov at nørde med et produkt, og det kan jeg rigtig godt lide. Desuden synes jeg det er et fedt produkt at sælge og det kan man mærke, at kollegaerne også synes.Jeg glæder mig til at skulle på arbejde. Jeg er landet det rigtige sted og jeg glæder mig bare til fremtiden.