Kontorelev til ASSA ABLOY Entrance Systems, PDS Ballerup

/global/scaled/1000x436x0x117x1000x435/AAES-DK-Billeder_stillingsopslag-Colleagues meeting.jpg

Kontorelev til Ballerup

ASSA ABLOY Entrance Systems er markedsledende leverandør af komplette automatiske indgangsløsninger, varmetæpper samt port- og dockingløsninger.

Drømmer du om at være en del af et team, hvor vi altid bestræber os på at skabe de bedste kundeoplevelser og et serviceniveau i topklasse? – så søger vi netop nu en kontorelev med administration som speciale til vores afdeling inden for automatiske døre (PDS).

ASSA ABLOY Entrance Systems PDS sælger og servicerer hver dag komplette automatiske indgangsløsninger til vores kunder i hele Danmark. Indgangsløsninger der indeholder alt fra svingdørsautomatikker, skydedørssystemer, karruseller og varmetæpper.

 

Vil du åbne en ny dør og udvikle dit talent hos os?

Som vores nye kontorelev, vil du sidde direkte i hjertet af vores serviceforretning. Du vil få et spændende uddannelsesforløb delt mellem: planlægning af serviceopgaver, service-salg og fakturering. Du tænker altid den gode kundeoplevelse ind i dine beslutninger og stræber efter at levere en service ud over det sædvanlige. I det daglige vil du referere til servicechef Michael Lange og bliver en del af et kompetent serviceteam bestående af én serviceleder, koordinatorer, servicesælgere og teknikere.

Vi ønsker vores nye kontorelev succes, derfor er det vigtig at du:

-      er serviceminded

-      trives i en hverdag med fart over feltet 

-      er god til at formidle dine budskaber både mundligt og skriftligt  

-      har en god talforståelse

-      er ansvarsbevidst og løsningsorienteret

-      har gode samarbejdsevner

-      er udadvendt og har et godt humør.

-      har afsluttet en adgangsgivende uddannelse: EUX merkantil eller HHX, STX, HF, HTX inkl. afsluttet EUS5 grundforløb.

Vi sørger for, at du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, der vil følge din udvikling og står klar til at hjælpe dig. Derudover tilrettelægger vi et spændende uddannelsesforløb til dig, bestående af tre dele:

-      Koordinering af serviceopgaver, herunder daglig telefonisk kontakt med serviceteknikere og kunder

-      Administration af serviceaftaler og afdækning af kundernes behov

-      Fakturering.

… og du kan være helt rolig - vi forventer ikke at du ved alt om døre eller vores produktsortiment, men det er vigtigt at du er nysgerrig og har lyst til at lære en masse.

 

Fælles indsats og et velfungerende teamwork som nøglen til succes 

Du tilbydes en spændende uddannelse i en stor international organisation. Hos os tror vi på, at en fælles indsats og velfungerende teamwork er kernen til en god arbejdsplads og en sund forretning. Du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden og gerne giver den en ekstra skalle for at skabe de bedste resultater. Din faste base vil være i vores helt nye kontorlokaler i Ballerup.

Ansøgning og yderligere information

Vi glæder os til at modtage et CV og en motiveret ansøgning fra dig. Send din ansøgning til: hr.pds.dk@assaabloy.com med teksten: Kontorelev administration i emnefeltet. 

Sidder du tilbage med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte servicechef Michael Lange på tlf.: 60 33 09 37. Vi behandler løbende ansøgninger, og derfor lukker vi for ansøgninger, når vi har fundet den helt rigtige profil.