Opening doors to business and life

Automatiske indgange forbinder personer, gods, køretøjer og steder hurtigt, effektivt og sikkert. Vi forbedrer flow og bekvemmelighed i din virksomhed ved at skabe automatiske indgangsløsninger for forsiden, bagsiden og det indvendige af din bygning.

Indgange til alle dine behov

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyder et omfattende udvalg af automatiske indgangsprodukter og serviceydelser, hvilket giver dig en unik mulighed for kun at henvende dig til én leverandør med alle dine automatiserede indgangsbehov. Vores serviceydelser omfatter støtte og rådgivning i hele byggeprocessen, samt vedligeholdelse og modernisering for at holde din virksomhed kørende.

Det perfekte match til enhver bygning

Alle virksomheder har sine egne udfordringer og behov. Vores erfaring og viden kan hjælpe med at optimere dine indgange til at matche dine specifikke behov.

Arkitekt- og specifiktationsservices

Support efter dit behov: Vi leverer teknisk rådgivning og produktrådgivning, BIM-samarbejde og specifikationsservice for at opfylde dine behov og krav.

Bæredygtig design og teknologi

Automatiske porte har indbygget energieffektivitet, hvilket betyder, at de altid vil være grønnere end en manuel løsning. Vores ekspertise og løsninger tager dig videre og giver dig grønne fordele og besparelser ud over det forventede.

ASSA ABLOY Entrance Systems er en division i ASSA ABLOY, den førende leder i indgangsløsninger.