Om os

/global/scaled/2160x1440x0x0x1000x435/AAES-COM-about-us-2020-images-woman-standing-in-front-of-doors.jpg

Automatiske indgangsløsninger forbinder mennesker, steder og varer problemfrit og effektivt. Vi forbedrer flow og bekvemmelighed i din virksomhed ved at skabe automatiske indgangsløsninger til forsiden, bagsiden og det indvendige af din bygning. Ved at gøre portene automatiske, udstyrer vi dig med evnen til at træde ind i nye verdener med ro i sjælen.

Én partner til alle dine indgangsbehov

Som din dedikerede partner støtter vi dig hele vejen - lige fra design og installation til vedligeholdelse og modernisering. Med vores omfattende portefølje og med os ved din side, får du styrken fra en global leverandør kombineret med grundigheden ved lokal support. Vi tager os af dine porte, så du kan fokusere på at tage dig af din virksomhed.

Tal og fakta

Det perfekte match til enhver bygning

Alle virksomheder har sine egne udfordringer og behov. Vores erfaring og viden kan hjælpe med at optimere dine indgange til at matche dine specifikke behov.

ASSA ABLOY Group financial information

Læs de seneste midlertidige rapporter og årsrapporter fra ASSA ABLOY på assaabloy.com.

Bæredygtig design og teknologi

Automatiske porte har indbygget energieffektivitet, hvilket betyder, at de altid vil være grønnere end en manuel løsning. Vores ekspertise og løsninger tager jer videre og giver jer grønne fordele og besparelser ud over det forventede.  Læs mere.

ASSA ABLOY Entrance Systems er en division i ASSA ABLOY, den globale leder i adgangsløsninger.