Mere energieffektivitet med den nye ASSA ABLOY OH1082P

/global/scaled/2458x1066x915x605x1000x435/AAES-PRODUCTS_3.1-PRODUCT-IMAGES-Industrial doors-Overhead sectional doors-insulated-overhead-sectional-doors-Thermo-divide.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems introducerer en ledhejseport, der skaber en enestående termisk adskillelse med effektiv isolering.

Den nye ASSA ABLOY OH1082P er designet til virksomheder, der vil reducere deres energiforbrug og samtidigt skære i omkostningerne. Et øget fokus på reduceringen af energiforbruget og opfyldelse af bygningsreglementets krav, er ASSA ABLOY Entrance Systems nyeste port ikke kun lavet til dagens krav – den er lavet til at efterleve fremtidens energi krav.

Maksimerer temperaturkontrollen – mindsker energitabet

Med hele 82mm isolering leverer den nye ASSA ABLOY OH1082P en enestående termisk adskillelse. Med en Uværdi, der er dobbelt så effektiv som en standard ledhejseport* betyder det, at du med den nye ASSA ABLOY OH1082P er garanteret en besparelse på dit energiforbrug.

Med den optimerede kontrol af indendørs temperaturen kan du være sikker på, at den energi der bruges på at køle eller opvarme stedet ikke går til spilde. En brudt kuldebro og stramme dobbelttætninger garanterer, at uønsket gennemtræk og kondens holdes på et minimum – hvilket sikrer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen til enhver tid.

Mix-n-match konfigurationer

Den nye højt isolerede ASSA ABLOY OH1082P kan konfigureres til at matche ASSA ABLOY OH1042P og ASSA ABLOY OH1042S med en ensartet facade. Med den samme funktionalitet, vedligeholdelse og brugervenlighed, bliver den nye ledhejseport en tilføjelse til ASSA ABLOY Entrance Systems portefølje af funktionelle og effektive porte.

 

Læs mere om OH1082P her