Fastholdelsessystem til køretøjer

/global/scaled/4608x2001x1x355x1000x435/AAES-PRODUCTS_3.1-PRODUCT-IMAGES-Loading dock equipment-restraint-system-vehicle-restraint-system.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems introducerer det nye fastholdelsessystem ASSA ABLOY DE6090AR til køretøjer. Systemet er designet til at sikre en sikker lastning i alle situationer.

Gør din læsserampe endnu mere sikker med et fastholdelses system fra ASSA ABLOY

Det nye fastholdelsessystem minimerer risikoen for uheld og skader under lastningsprocessen ved at forhindre at køretøjet bevæger sig. En afrundet blokerende arm giver to vigtige sikkerhedsfordele, som betyder at køretøjet ikke skrider, og føreren ikke kan køre, før lastningsprocessen er fuldført, da køretøjets hjul bliver fastholdt af blokeringsarmen.

 

Sikker kontrol med multifunktionsfunktioner

Det ultimative integrerede styresystem fra den automatiske startspærre giver ekstra sikkerhed. Det betyder at lastporten kun kan åbne, når startspærren er aktiveret. Omvendt kan bærearmen kun trækkes tilbage, når porten er lukket, og pålæsning er således sikkert afsluttet.

Dette multi-vejs kontrolsystem garanterer, at arbejdet kan påbegyndes, når køretøjet er sikkert tilkoblet. Omvendt betyder det også, at lastbilen ikke kan forlade stedet før pålæsningen er afsluttet, og gaffeltrucks og medarbejdere er placeret i sikker afstand fra lastning punktet.

 

Nem og sikker installation

Sikkerhed bør ikke være kompliceret og af denne årsag kræver monteringen af ASSA ABLOY DE6090AR en minimal forberedelse af bygningen, og inde i bygningen behøves kun minimal plads. Tilslutning af ASSA ABLOY DE6090AR til regulatoren er meget let. Udenfor er der kun ét forbindelsespunkt. Hvis du oplever problemer med at installere systemet, hjælper vores serviceteam gerne.

 

Det stabile manuelle alternativ til den automatiske startspærre

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyder også en manuel startspærre ASSA ABLOY DE6090MR. Den har samme funktionalitet, bortset fra at blokeringsarmen til baghjulet sikres og frigives manuelt. Det manuelle system omfatter også et tovejs sikringsanlæg, hvilket betyder at porten ikke åbnes, før fastholdelsesanordning er på plads og den blokerende arm vil kunne frigives når porten igen er lukket.

Læs mere om vores fastholdelsessystem her