Hurtiggående ledhejseporte leveret til Copenhagen Markets

/global/scaled/4719x2047x193x1039x1000x435/AAES-PRODUCTS_2.1-PRODUCT-DOCUMENTATION-DK-industrial-doors-Copenhagen_Markets_image.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems installerede 15 nye ledhejseporte på Copenhagen Markets, Skandinaviens største markedsplads for frugt og grønt. Som følge heraf er godstrafikken samt kundeflowet gennem det travle marked, blevet enormt forbedret, sikret og forenklet.

Hurtigere porte til et travlt liv i Copenhagen Market

Fra tidlig morgen til sen eftermiddag ligner Copenhagen Markets et bikube. Detailhandlere, restaurantsejere og fødevareudbydere fra hele Danmark og Sydsverige kommer ind på markedet for at købe blomster, frugt, grøntsager og andre friske råvarer. 

Det overdækkede marked dækker et område på 77.000 m2 og tiltrækker flere og flere kunder. Selvfølgelig skal der sikres en sikker strøm af trafik for mennesker og varer ind i og ud af bygningen på trods af stigningen i de daglige besøgende. Tidsfaktoren spiller en vigtig rolle her - salgsafdelingen skal gå hurtigt, ventetiderne skal være korte. Derfor har Copenhagen Markets udskiftet de 15 eksisterende porte med nye højhastigheds ASSA ABLOY ledhejseporte med en kortere åbnings- og lukningshastighed.

Effektiviteten og energitabet forbedres med den nye ledhejseport.

Med en hastighed på en meter pr. sekund er ASSA ABLOY OH1042S fire gange hurtigere end den traditionelle ledhejseport. Denne høje hastighed reducerer energitabet med op til 12%, og kan opretholde en konstant temperatur. Derudover er ASSA ABLOY OH1042S udstyret med intelligente sikkerhedsfølere, herunder fotoceller.

Udover de nye porte, har Copenhagen Markets også indgået en serviceaftale med ASSA ABLOY, så De altid kan være sikre på at portene er driftssikre og forsvarligt vedligeholdt.

 

Du kan læse mere om OH1042S her