Automatiske døre og berøringsfrie kontakter- når hygiejne betyder mest

/global/scaled/1200x571x0x0x760x-1/AAES-PRODUCTS_3.1-PRODUCT-IMAGES-Automatic-doors-add-ons-t-switch-15-T-switch-15-hygiene.jpg

I disse tider hvor hygiejnekontrol er afgørende, er det vigtigt at tage forebyggende forholdsregler for at sikre at risikoen for bakteriespredning i din bygning holdes på et minimum. Eksemplerne på dette kan være at installere berøringsfrie kontakter, automatisere dine manuelle døre, og sikre at alle automatiske døre bliver serviceret og vedligeholdt.

Berøringsfrie kontakter giver bedre hygiejne kontrol

I områder med stor fodgængertrafik berøres dørhåndtagene konstant. Fjernes behovet for at røre ved et dørhåndtag, reduceres risikoen for krydskontaminering og hjælper med at eliminere spredning af bakterier blandt ansatte, kunder, patienter og besøgende. ASSA ABLOY berøringsfri kontakt aktiverer den automatiske dør med en berøringsfri bølge og er perfekt til hygiejnekontrol, uanset hvilket forretning du driver.

Hvis der er andre manuelle døre i bygningen, der har et stort antal mennesker, der kommer ind og ud, såsom toiletter og andre indendørs indgange, anbefaler vi, at disse døre automatiseres. Dette minimerer risikoen for kontamination yderligere, og sikrer, at alle fodgængere holdes sikre. Læs mere om vores automatiske døre her.

Dørautomatisering er vigtig for at muliggøre hygiejnekontrol, minimere kontamination og adskille indendørs områder. I disse vanskelige tider er det vigtigere end nogensinde at servicere, vedligeholde og modernisere dine automatiske døre for at sikre, at de fungerer på alle tidspunkter. Vores serviceteknikere er altid i nærheden, og er udstyret med reservedele og den tekniske viden for at servicere din dørautomatikker fra både ASSA ABLOY Entrance Systems og fra andre mærker. Læs mere om vores servicetilbud her.


Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan støtte din virksomhed.