Komplette løsninger til transportbranchen

/AAES/DK/solutions-and-applications/transportation/images/AAES-solutions-applications-transportation-1000x435.jpg

Flyt mere end blot mennesker og gods. Du opnår mere brugbar tid ved hjælp af vores komplette portefølje af automatiserede indgangsløsninger specieldesignet til transport.

ASSA ABLOY Entrance Systems' komplette produktportefølje omfatter effektive løsninger til alle behov og indgange indenfor transportbranchen.

Indenfor transportbranchen, uanset om det er lange distancer eller blot daglig pendling til arbejdet, er timing afgørende og vigtig for erhvervslivet. At være forsinket er ikke en mulighed for rejsende eller kunder, der benytter dine tjenester, hvilket betyder at et optimeret gennemgangsflow er af stor betydning og en optimal ydeevne på alle tidspunkter.

Uanset om det er hovedindgangen, personaleindgangen, sikkerhedszonen eller køre-og varerzonen - så har vi løsninger og produkter, der kan hjælpe og give en sikker og bekvem adgang. ASSA ABLOY Entrance Systems leverer automatiske døre, afgang / ankomst døre, døre/porte mellem sikkerhedszoner samt industrielle porte og hurtigporte til intern og ekstern brug - alle produkter, du kan kræve til forsiden, bagsiden eller indvendig i bygningen.

En verden i bevægelse

Branchen står over for nye og fremtidige udfordringer i en globaliseret verden, hvor den øget mobilitet og samfundsmæssige frygt for propaganda og vold ændre prioriteter og behov. Vores økonomi og nationale vækst bliver mere og mere synonymt med effektiviteten af transport og logistik, Vi sætter større og flere krav til effektiviseringen af transporten samt de millioner af mennesker, der i øjeblikket er beskæftiget i transport-relaterede job.

Kontakt os for mere information omkring vores sortiment af automatiserede indgangsløsninger og hør nærmere omn de måder, de kan anvendes i din facilitet.

For store hangarporte læs mere under punktet for luftfart