Komplette indgangsløsninger til sundhedssektoren

/AAES/DK/solutions-and-applications/healthcare/images/AAES-solutions-applications-healthcare-1000x435.jpg

Giv dine indgangsløsninger en ren sundhedsattest ved at bruge vores produkter. Vi tilbyder dig skræddersyede løsninger til din hovedindgang, lægeklinik, kirurgisk områder, røngtenrum, operationsstuer, køkken, skadestuer og meget mere.

Det skal en komplet partner som ASSA ABLOY Entrance Systems med mangeårig erfaring og en bred produktportefølje af automatiske døre, industriporte, læsseramper og hurtigporte til for at opfylde alle udfordringerne, der er til indgangsløsninger i sundhedssektoren.

Hovedindgangen, infektionsafdelingen, kirurgisk område, røngtenrum, operationsstuer, køkkenområder og skadestuer har alle indgange, men vidt forskellige krav. Derfor har alle hospitaler og lægeklinikker skræddersyede løsninger. ASSA ABLOY Entrance Systems giver ekstra bekvemmelighed og sikkerhed for personale, for folk med nedsat mobilitet eller føleforstyrrelser, og vigtigst - de spare sekunder når der skal reddes liv.

I en tid med øget bevidsthed omkring smitsomme sygdomme og farlige biologiske materialer, hjælpe vores produkter til at fastholde og øge sikkerheden ved følsomme områder som operationsstuer, sterile afdelinger og lignende. Automatiseret indgangsløsninger kan hjælpe med at reducere omkostningerne, spare energi og forebygge skader på døre og andet udstyr, samtidig med en forbedret intern logistik og generelt gøre livet lettere for alle brugere.

Ekspertise over hele verden

Pålidelige produkter, løbende udvikling og banebrydende vedligeholdelsesprogrammer gør ASSA ABLOY Entrance Systems til den førende globale leverandør af indgangsløsninger til sundhedssektoren. Vores produktportefølje tilbyder produkter og løsninger på globalt plan, men vi agerer altid lokalt for hver enkelt kunde.

Kontakt os for at mere information omkring vores sortiment af automatiserede indgangsløsninger og hør nærmer om hvordan de kan anvendes i din facilitet.