Komplette løsninger til luftfart

/AAES/DK/solutions-and-applications/aviation/images/AAES-solutions-applications-aviation-1000x435.jpg

Indgangsløsninger skal altid kunne modstå de krav som hyppige åbninger, høje vindbelastninger og barske miljøer giver.

Vores hangar porte er et fremragende valg til et nyt portanlæg eller til at bringe ældre hangarer ind i den moderne tidsalder.
Vores hangar porte er særligt egnede til lufthavne samt skibsværfter og hårde havnemiljøer. På grund af det unikke design og strukturern er hangarporten ekstremt vindafvisende.Kvaliteten er højt og opfylder de høje sikkerhedskrav som stilles i storskala produktion, samtidighar har den en visuel fejlindikering og vindlås.


Hangarporten er designet med få bevægelige dele og kræver begrænset vedligeholdelse. Der er næsten ingen begrænsning på størrelse eller konfiguration. Den findes i flere designmuligheder og bredden af lysfelter er ubegrænset.

Overlegne portløsninger til flyhangar

Vores løsning er ikke kun det bedste valg til nye hangarer. Det er også den mest optimale måde at bringe ældre hangarer ind i den moderne tidsalder og sikrer, at portåbningerne opfylder de strenge FAA- og EASA-krav.

I mange tilfælde kan man ved at tilføje en udvidelse til forsiden af hangaren rumme større fly, således bliver det muligt at generere yderligere indtægter og hurtigere afkast af investeringen.

 Arkitektur og teknisk support

ASSA ABLOY Entrance Systems hangarporte har designfleksibilitet, hvilke giver mange muligheder i forbindelse med hangarens udformning og et æstetisk tiltalende udseende. Det er nemt at integrere i dit nuværende design, uanset om det er en ny installation eller en eftermontering. Vi er klar til at supporterer dig lige fra starten af processen, og kan give et væld af understøttende data for at fremskynde dit arbejde.

Portens kompakte design og lave vægt bygningskonstruktionen / fundament gør den nem at integrere i designprocessen, samtidig er den enkel og hurtig at monterer. Det innovative design bidrager ikke blot til sin lange holdbarhed, men også med fleksibilitet og genbrugelighed i midlertidige installationer, der kræver efterfølgende demontering.

Kontakt os for yderligere  information omkring vores sortiment af automatiserede indgangløsninger og hvorlede de kan integreres i din facilitet.