Din bygning skal leve op til virksomhedens driftsmæssige krav

Et nyt distributionscenter skal opfylde kravene fra de personer, der skal bruge det. Det skal være bæredygtigt og opfylde alle gældende krav, så udviklere kan få et godt afkast af deres investering.

Et distributionscenter, der allerede er i drift, har brug for indgangsløsninger, som gør processen hurtig, nem og effektiv. Hvis produkterne ikke er sikre og enkle at bruge, kan der opstå nedetid grundet driftsfejl.

Indgangene i dit distributionscenter skal fungere problemfrit for at sikre et effektivt forretningsflow.

Et komplet udvalg af slidstærke indgange

Uanset om du udvikler et nyt distributionscenter eller driver et eksisterende, har ASSA ABLOY Entrance Systems et komplet sortiment af løsninger designet til at fremskynde processer i dit distributionscenter. Lige fra døre til fodgængere, til hurtiggående indgange og dockingløsninger. 

Hvis du udvikler en ny bygning, kan ASSA ABLOY Entrance Systems aktivt hjælpe dig med at opfylde dine mål 

Besøg vores arkitekt- og specifikationsside for at se, hvordan vi arbejder tæt sammen med udviklere, for at levere et komplet udvalg af langtidsholdbare produkter i høj kvalitet, som opfylder lovgmæssige krav om bæredygtighed og sikkerhed.

Hvis du driver et distributionscenter, tilbyder vi dig et komplet udvalg af løsninger og rådgivning

Døre til gående byder personale og besøgende velkommen og gør det bekvemt for dem. Hugtiggående porte holder processerne i bevægelse. Og dockingløsninger, herunder læssebroer og sluseporte, sikrer pålæsningseffektivitet, sikkerhed og beskyttelse mod vejret på dine læsseramper. Og vores eksperter vil være til stede for at hjælpe dig i hele din bygnings livscyklus.

Cases

Se, hvordan vores eksisterende distributions- og logistikkunder har samarbejdet med ASSA ABLOY for at finde løsninger til deres bygninger her.

En pålidelig partner til dine indgangsløsninger

ASSA ABLOY Entrance Systems er engagerede i at samarbejde med distributions- og logistikvirksomheder for at levere komplette adgangsløsninger til dit distributionscenter.

Med ekspertviden og innovative produkter, der forbedrer flowet i hele din bygning, står vi klar til at rådgive dig om de løsninger, der passer bedst til dig.

Service

En ASSA ABLOY-serviceaftale sikrer pålidelig, sikker og bæredygtig drift til alle indgange i din aftale. Klik her for at se vores tre niveauer af dækning.

Inkluderet i alle pakker

  • 1-4 planlagte vedligeholdelsesbesøg om året
  • 24/7 prioriteret service-hotline og hurtig respons
  • Sikkerhed, overholdelse og kvalitetskontrol
  • Servicerapporter på stedet