Sørg for sikkerhed og komfort til din nærbutik døgnet rundt

Benzinstationer og nærbutikker har generelt lange åbningstider, fra tidlig morgen til sent aften eller endda 24/7. Når personalet arbejder sent om natten, er det vigtigt, at indgangene arbejder for at sørge for deres sikkerhed og komfort 24 timer i døgnet.

Indgangene skal være enkle at bruge og have fjernbetjent lås, så personalet nemt kan styre adgangen til butikken. Og hvis du har bilvask, har du brug for korrosionsbestandige døre, der kan modstå den uundgåelige kontakt med vand og kemikalier på daglig basis.

Cases

Se hvordan vores detailkunder har arbejdet sammen med ASSA ABLOY for at møde de udfordringer, deres forretninger står overfor her.

En betroet partner til indgangsløsninger

ASSA ABLOY Entrance Systems er engageret i at arbejde sammen med detailvirksomheder for at levere komplette indgangsløsninger i hele din butik - ligegyldigt hvor store krav der måte være.

Med ekspertviden og innovative produkter til både foran, bagved og inde i detailbygninger har vi en unik position til at rådgive dig om de bedste løsninger til din forretning.

Service

En ASSA ABLOY-serviceaftale sikrer pålidelig, sikker og bæredygtig drift, for alle indgange i din aftale.

Klik her at se vores tre niveauer af service aftaler.

Inkluderet i alle pakker

  • 1-4 planlagte vedligeholdelsesbesøg om året
  • 24/7 prioriteret service-hotline og hurtig respons
  • Sikkerhed, overholdelse og kvalitetskontrol
  • Dokumentationsrapporter på stedet