ASSA ABLOY indgangsløsninger til distributører

Forretningsmuligheder for distributører og detailhandlere

Vi tilbyder skydedørs-/svingdørsåbnere, profilsystemer og dørlukningssystemer i store partier.

Din virksomhed opnår mange fordele ved at arbejde sammen med os. Du drager fordel af styrken ved en global leverandør i kombination med den personlige service og tekniske support, som tilbydes af os, der udelukkende arbejder med dig som distributør. Vi sætter pris på langsigtet, personligt samarbejde og relationer. Sammen skaber vi en god, rentabel forretning. Vi har mange års erfaring og dygtige eksperter inden for automatiserede indgangsløsninger i vores team.

Vil du være en del af vores udvidede team ved at blive distributør? Vi vil gerne tale med dig!

Svingdørsåbner SW100

Funktionel, energieffektiv og en kraftig svingdørsåbner. SW100 er det perfekte valg for indgange til sundhedspleje, boliger, kontorer og offentlige bygninger, hvor lavt støjniveau og tilgængelighed er vigtige faktorer. Døren åbnes let manuelt via servoassistent.

Læs mere om SW100, og hent dokumentation
Webshop for distributører

Svingdørsåbner SW200

ASSA ABLOY SW200 har en unik åbningsvinkel på 180 grader. Den er velegnet i alle bygninger og er en sikker løsning til både interne og eksterne indgange. Den elektromekaniske dør åbnes og lukkes langsomt, uanset dørens vægt og ydre forhold såsom vindforhold. En kombination af høj effekt og lavt energiforbrug.

Læs mere om SW200, og hent dokumentation
Webshop for distributører

Svingdørsåbner SW300

SW300 er en intelligent og kraftfuld elektromekanisk svingdørsåbner. Med et slankt 70 mm design er den velegnet til små rum. Det perfekte valg til indgange med høje trafikstrømme i sundhedspleje, boliger, kontorer og offentlige bygninger, hvor et lavt støjniveau og let tilgængelighed er af stor betydning.

Læs mere om SW300 og hent dokumentation
Webshop for distributører

Skydedørsåbner SL500

SL500 gør indgangen både funktionel og æstetisk tiltalende. Det perfekte valg til bygninger med høje krav. Den leveres formonteret i pakker, der gør det let at installere – plug & play.

Læs mere om SL500, og hent dokumentation
Webshop for distributører

Skydedørsåbner SL510

Den automatiske skydedørsåbner til kunden, der stiller høje krav til både funktionalitet og design. SL510 er en kraftig og slank skydedørsåbner. Den leveres formonteret i pakker til enkelte eller dobbelte skydedørssystemer.

Læs mere om SL510, og hent dokumentation
Webshop for distributører

Sensorer

De kontaktløse åbningssensorer giver et sikkert miljø for brugeren. Vi tilbyder flere forskellige typer sensorer, som alle opfylder de høje krav til følsomhed, funktion og pålidelighed. De passer særlig godt i hospitalsmiljøer, hoteller og restauranter, rengøringsrum, medicinalindustrier, lufthavne, logistik og detailhandel.

Webshop til distributører

Profilsystemer

Vores profilsystemer giver stor fleksibilitet. Alle modeller kan skræddersys for at imødekomme kundens krav om at skabe funktionelle og dekorative indgange. De slanke designprofiler er velegnede til både væg- og bjælkemontering. Profilerne er 20 eller 30 mm tykke og passer til flere glastykkelser.

Webshop for distributører

Bliv distributør

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig