Få flere detaljer med større effektivitet

Siden 1. januar 2016 har Samyn and Partners brugt BIM til hvert eneste designprojekt. Men arkitekt Philippe Samyn har været forgangsmand i brugen af computere i arkitektonisk design og ingeniørdesign, i mere end tre årtier. På kontoret brugte De den første grafiske computer til designarbejde, selvom de matematiske krav nødvendiggjorde en datalog med en ph.d. for at bruge programmet.

Brug af BIM betyder, at hvert medlem af et 30-personers designteam, herunder alt fra geologer til lokale historikere, har øjeblikkelig adgang til hinandens viden samt hele designarbejdet. "Det er meget spændende, fordi alle opdager et bedre kommunikationsmiddel," siger Samyn. "Vi går meget dybere ind i projekterne, end vi nogensinde kunne gøre før - og det kan kunden også."

Med mere åben, fritflydende kommunikation mellem alle parter er designprocessen ikke kun mere effektiv, den kan faktisk blive mere detaljeret - detaljer, der kan deles og forstås af flere mennesker- som også inkluderer kunden. En ægte BIM-konvertering, forklarer Samyn: "Alle arkitekter burde bruge BIM til at hjælpe dem med at gøre deres kunders visioner til virkeligt levedygtige bygninger." Hans tag på BIM-revolutionen er enkel: jo mere vi kan udnytte sofistikeret software, desto friere er vi til at bygge bæredygtige moderne bygninger med lokalt fremskaffet hardware som mudder, bambus og reb.

Et produkt til enhver opgave

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.