Levende og glade

Trods sin betydning for lokalsamfundet forventede ingen, at den nye Charleroi-brandstation skulle være smuk. Men arkitekt Philipe Samyns insisteren på, at alle bygninger skal være både 'levende og glade', resulterede i et design, der ikke kun er funktionelt, men også er æstetisk interessant.

Bygningens cirkulære form passer perfekt ind i den bakkede placering, hvor den holder øje med den belgiske by Charleroi. Den udadvendte, årvågne karakter bliver forstærket af de 48 glasporte, der pryder facaden i stueplan. Portene kan åbnes på et øjeblik fog lader brandbiler og ambulancer køre frit ud. Men portfunktionalitet er kun halvdelen af historien.

Der er mange leverandører, der kan give dig gode porte, siger Samyn. "Forskellen ligger i portens detaljer - teknisk og æstetisk". ASSA ABLOY-portenes slanke linjer giver bygningen lys i dagslystimerne og gennemsigtighed om natten. Resultatet er et levende indre miljø i harmoni med miljøet, der strækker sig ud over væggene - eller mere præcist portene.

Et produkt til enhver opgave

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.