Let navigation

Et stort  hospital kræver betydelige designovervejelser for at gøre det så funktionelt som muligt. For at sikre let navigation på Nya Karolinska Solna-hospitalet, anvendte White Arkitekter forskellige farver til forskellige etager, afdelinger og bygninger og forskellige materialer til at identificere forskellige områder.

Jörgen Pell forklarer, at indgangssystemer er afgørende for navigering, fordi de markerer grænserne mellem forskellige områder og afdelinger, og så længe de er godt koordinerede, hjælper de "... alle med at vide, hvor de skal hen, og hvad de skal bruge eller ikke bruge."

Ikke alene er hospitalets logistik omfattende og kompleks, de skal også tage højde for kørestole, senge på hjul og udstyrsadgang. Det betyder, at gulvet skulle være frit for trin og tærskler. Jörgen og hans team arbejdede tæt sammen med ASSA ABLOY for at flytte lukkemekanismer og tætninger, der ellers ville blive placeret under en tærskel.

Et produkt til enhver opgave

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.