Materialer har betydning

Nye Karolinska Solna-hospitalet i Stockholm sigtede efter både guld LEED-certificering og guld i den svenske miljøstandard Miljöbyggnad.

Ifølge Jörgen Pell, ingeniør ved White Arkitekter, blev målene nået "... Primært på grund af de materialer, vi brugte." Dette betød at vælge leverandører, der brugte materialer af en høj bæredygtighedsklasse - og ingen af projektets 12.000 døre måtte indeholde PVC.

Døre har spillet en betydelig rolle i at sikre, at energieffektiviteten er til stede i alle dele af hospitalet. For hovedindgange opvejede Pell og hans team fordelene ved at bruge en kombination af skyde- og karruseldøre mod to sæt skydedøre.

De valgte sidstnævnte, fordi det var en omkostningseffektiv måde at holde interiøret køligt på i de varmere sommermåneder og holde på varmen i de barske, stockholmske vintre.

Døre har spillet en betydelig rolle i at sikre, at energieffektiviteten er til stede i alle dele af hospitalet. For hovedindgange opvejede Pell og hans team fordelene ved at bruge en kombination af skyde- og karruseldøre mod to sæt skydedøre. De valgte sidstnævnte, fordi det var en omkostningseffektiv måde at holde interiøret køligt på i de varmere sommermåneder og holde på varmen i de barske, stockholmske vintre.

Et produkt til enhver opgave

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.