Høje standarder for hygiejne

Forordninger og certificeringer spiller en stor rolle i designet af et hospital. For Jörgen Pell og hans team på White Arkitekter var hygiejnelogistik en af de vigtigste overvejelser, da de arbejdede på Nya Karolinska Solna-hospitalet.

Pell udviklede sammen med ASSA ABLOY ASSA Hygienic Handle for at forhindre unødvendig spredning af bakterier mellem forskellige dele af hospitalet.

ASSA Hygienic Handle gør det nemt at åbne døren uden at bruge dine hænder. I stedet kan du åbne døre med undersiden af din arm, så bakterierne på dine hænder aldrig kommer i kontakt med håndtaget.

Hvert område på hospitalet har sine egne standarder og regler, der skal overholdes. Offentlige områder, hvor automatiserede døre styrer strømmen af mennesker, kræver et større antal sikkerheds- og brandsikkerhedsforanstaltninger.

Længere inde i hospitalet er sikkerhedsprocedurer anderledes for at tage højde for niveauet for adgang og specialiserede behandlingsområder.

I samarbejde med ASSA ABLOY Entrance Systems var Jörgen Pell og hans team i stand til at sikre, at alle deres automatiske døre opfyldte de krævede standarder for hver sektion.

Et produkt til enhver opgave

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.