Naturmaterialer til en naturlig æstetik

Poppe*Prehal-arkitekter konstruerer de fleste af deres bygninger i træ, fordi som de ser det, er at bygge i træ den eneste måde at skabe virkelig bæredygtige bygninger på. Men det er ikke kun bæredygtigt, det er også et attraktivt naturprodukt, der skaber en tiltalende æstetik.

Metro-butikken i St. Pölten har en komplet træfacade lavet i gran. Gran er naturligt grå - en jordfarve, der stemmer sammen med det lokale landskab: afspejler den lokale skov og det omkringliggende landbrugsjord.

Der blev taget nøje højde for at sikre, at træfacaden ville ældes med ynde. Andreas Prehal sørgede for, at grantræet blev behandlet med et naturligt pigment, der matchede træets naturlige farve. Hvorfor?

Fordi i takt med at pigmentet bliver skyldet af over årene, kommer træets naturlige grå farve frem. Så ved at bruge et gråt pigment vil træet forblive den samme farve over tid og fortsætte med at se godt ud i mange år.

Pigmentvask er også helt fri for kemikalier - hvilket betyder, at hvis det nogensinde tages ned, kan det genbruges, brændes eller komposteres sikkert.

Et produkt til enhver opgave

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.