Metro - Architects and specifiers

Arkitekter og specifikationer

ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjælpe dig med at opfylde kravene i dit projekt - fra planlægning til design, gennem produktion til levering.

Her kan du finde en række ekspertudtalelser og viden om, hvordan man opnår en problemfri flow af mennesker, varer og køretøjer, ind og ud af bygninger. Du kan også finde viden direkte fra arkitekter, specifikationsansvarlige og ASSA ABLOY arkitektkonsulenter omkring spørgsmål om bæredygtighed, funktionalitet, overholdelse, projekter, processer og æstetik.

Inspirationen findes overalt

De fleste projekter har unikke udfordringer. Vi har arbejdet på mange projekter og hjulpet specifikationsansvarlige med at finde den rigtige løsning. 

Alle indgange har betydning

Et hvert projekt har sine egne unikke udfordringer. Vi har arbejdet på mange projekter og hjulpet specifikationsansvarlige med at finde de rigtige løsninger.  

Green building certificeringer

Vores indgangsløsninger er designet til at hjælpe dig med at overholde grønne byggecertifikater, som BREEAM og LEED. Vores rådgivende team kan hjælpe dig med at finde den, der er rigtig for dig.

Automatically green

ASSA ABLOY Entrance Systems produkter er verificeret af EPD'er, og vi har et af de største EPD-kataloger i verden.

Et produkt til alle behov

Se vores komplette udvalg af indgangsløsninger online, komplet med produktdata og tekniske oplysninger til download. Find løsningen for dig.