Stay open for business

Regelmæssig vedligeholdelse forlænger levetiden på dine indgange og kan forhindre uventede problemer. Vores vedligeholdelsesprogrammer hjælper dig med at opnå en pålidelig, sikker og bæredygtig indgang i hele dens livscyklus.

Vedligeholdelsesprogram der passer til dit behov.

Pro-Aktive Care omfatter planlagt vedligeholdelsesbesøg alt efter dit behov. Vores rådgivning er baseret på faktorer så som eksisterende tilstand, alder, driftsmiljø og brug af udstyr,

Pro-Active Care giver dig flere muligheder.

Med Pro-Activ Care får du optimale responstider, tilpasset dokumentation og uddannelse af de folk, der har ansvaret for jeres enheder.

 

 

Pro-Active Bronze

Pro-Active Bronze sikre dig regelmæssigt eftersyn og sikkerhed på dine automatiske indgange. Vores tekniker efterser og certificerer dine indgange med en række planlagte besøg i henhold til dine behov. Ekstra service opkald (herunder arbejdskraft, kørsel og dele) faktureres til særlige priser.

Pro-Active Silver

Pro-Active Silver giver de samme fordele som ved Pro-Active Bronze, men med den ekstra fordel, at arbejdskraft og kørsel er inkluderet i forbindelse med serviceopkald indenfor normal kontortid.

Pro-Active Gold 

Pro-Active Gold giver ultimativ beskyttelse af dine porte og docking og er en fremragende måde at budgetterer dine udgifter årligt. Pro-Active Gold omfatter de sammen fordel som ved Pro-Active Silver plus reservedele.

Pro-Active Tailor-Flex

Pro-Active Care er udviklet sammen med dig for optimal fleksibilitet. Med denne plan kan du holde dine vedligeholdelsesudgifter op mod det budgetterede, og give dig mulighed for at tilføje eller slette elementer, alt efter hvordan det passer ind i det budgetteret, samtidig med du kan opnår de opstillede mål for ydeevne og sikkerhed.

Re-Active Service

Fordel af 2 typer besøg : Korrigerende og sikkerheds tjek. Vores Customer Care Hotline sikre, at der sendes en certificeret tekniker til din lokation