Forbedret forhold i tørdokken med transparent hangarport

/global/scaled/5616x2443x0x698x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-Pendennis-shipyard-5616x3744px.jpg

Pendennis Falmouth valgte en hangarport for at forbedre driften og spare på energiomkostningerne.

De eksisterende porte på Pendennis skibsværft var vanskelige at åbne på grund af korrosion, rust og tilstoppede spor i gulvet. Værftet havde brug for en indgangsløsning, der var nem at betjene og en maksimal fri åbningsbredde, der kunne modstå den kraftige vind i området

De ønskede at gøre brug af det naturligt lys, reducere energiomkostningerne og CO2 udledningen, samt bruge deres beliggenhed ved vandet til at øge sit brand genkendelighed.
 

Modstår hårde vindlaster

Den ny installeret hangarport er konstrueret til at modstå vinde på over 100 mph, og er nem at betjene, Dens transparente dug giver et naturligt lys ind i bygningen, hvilket reducerer energiomkostningerne og forbedre arbejdsvilkårene.

Porten har en stor åbning svarende til dokkens fulde bredde og der undgås spor i gulvet.

Pendennis placerede et logo i størrelsen 20 meter x 8 meter på porten for at gøre opmærksom på sit brand, så alle der kommer ind i Falmouth havnen ser logoet.

Lignende produkter

Læs mere om produkterne her:

Megadoor