Megadoor er en del af ASSA ABLOY Entrance Systems

Leder du efter Megadoor-produkter? Så er du kommet til det rette sted. Megadoor-brandet har været en del af ASSA ABLOY Entrance Systems i et stykke tid, og I kan være sikre på at finde de lodret åbnende porte, I leder efter, uanset om det er til lufthangarer, værfter eller andre store åbninger.

Den første Megadoor blev udviklet i 1973 som port til tørreovne til skovbruget, hvor der var behov for ekstra store porte med god isolering. Ud over at tilbyde porte, der opfylder behovet for størrelse, isoleringer og hurtig åbning, var Megadoor i 1977 også i stand til at levere store porte med forskellige typer af portpaneler. Virksomheden udvidede hurtigt til andre industrier med specialiserede indgangsbehov, såsom luftfart, skibsværfter, minedrift og genbrugsstationer.

I 2012 blev Cardo, moderselskab for både Megadoor og Crawford, erhvervet af ASSA ABLOY Group, og begge er nu brands i ASSA ABLOY Entrance Systems. For jer betyder det, at vi har samlet ekspertisen og erfaringen og stadig tilbyder overlegne  lodret åbnende porte med dug fra Megadoor samt industriporte fra Crawford og læsserampeudstyr. For at supplere dine hangarporte, tilbyder vi også en bred vifte af automatiske døre og hurtigtgående porte , samt serviceydelser fra de førende produktmærker Besam og Albany.

Læs mere og find din produktkategori nedenfor.