Crawford er en del af ASSA ABLOY Entrance Systems

Crawford-brandet har været en del af ASSA ABLOY Entrance Systems i et stykke tid, og I kan være sikre på at finde de industriporte, I leder efter, uanset om det er ledhejseporte, foldeporte og lodret åbnende porte med dug , højtydende porte eller læsserampeudstyr og tilbehør.

Crawford startede med at fremstille garageporte i 1950'erne og har siden udvidet til den industrielle sektor. I 1966 blev den første industrielle ledhejseport leveret i Sverige, og derefter begyndte Crawford at specialisere sig i læsserampeudstyr, foldeporte og højtydende hurtigporte.

I 2011 blev Cardo, moderselskab for både Crawford og Megadoor, erhvervet af ASSA ABLOY Group, og begge er nu brands i ASSA ABLOY Entrance Systems. For dig betyder det, at vi har samlet ekspertisen og erfaringen og stadig tilbyder de overlegne Crawford industriporte og læsserampeudstyr samt Lodret åbnende porte med dug. For at supplere dine industriporte, tilbyder vi også en bred vifte af automatiske døre og højtydende porte samt serviceydelser fra de ledende brands, Besam and Albany.

Lær mere og find vores produktkategorier nedenfor.