Bent Jensen - Service Direktør

/global/scaled/2016x876x0x271x1000x435/AAES-DK-about-us-Mød en kollega-Bent.jpg

Bent Jensen: ”Vi står altid klar til at servicere dine porte med branchens bedste teknikere”

Vi har spurgt vores Service Direktør Bent Jensen om, hvad der gør ASSA ABLOY Entrance Systems til Danmarks største udbyder af service indenfor indgangsløsninger:

”Vi har over 100 specialtrænede teknikere fordelt over hele landet. Det betyder, at vi altid er tæt på kunden, og kan være hos kunden i løbet af meget kort tid, hvis det er påkrævet. Uanset om du holder til i Aabenraa, Hjørring, Kalundborg eller et helt fjerde sted, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi har Danmarks største lager af reservedele og vore biler er udstyret med de mest anvendte dele. Det giver os muligheden for, at lave et ”firste time fix” i ca. 90 % af tilfældene.

Kombineret med vores 24-7 Døgnservice, der er fagbetjent, sikrer vi kunderne den største tryghed”

Hvorfor skal DU vælge ASSA ABLOY Entrance Systems?

”Vi tilbyder kunderne tre forskellige niveauer af serviceaftaler. Det vigtigste for os er, at vi sammen med kunden finder den rigtige serviceaftale, der passer til kundens behov.

Serviceaftaler er meget vigtige, da de sikrer at portene altid er i drift og at du kan opretholde jeres produktion. Med en serviceaftale sikrer du også porten en lang levetid, og at den overholder diverse myndighedskrav”

Hvilke porte servicerer vi?

”Vi kan servicere alle typer af porte – ikke kun ASSA ABLOYs egne. Vi står altså klar til at servicere de forskellige produkter på markedet som ledhejseporte, hurtigporte, brandporte osv.

Lastesystemer som læssebroer og sluser er også en stor og vigtig del af vores serviceaftaler”.


Du kan læse mere om vores serviceaftaler her.