Opening doors to business and life

Automatiske indgange forbinder personer, gods, køretøjer og steder hurtigt, effektivt og sikkert. Vi forbedrer flow og bekvemmelighed i jeres virksomhed ved at skabe automatiske indgangsløsninger for forsiden, bagsiden og det indvendige af jeres bygning.

En indgang til alle jeres indgangsbehov

ASSA ABLOY Entrance Systems tilbyder et omfattende udvalg af automatiske indgangsprodukter og serviceydelser, hvilket giver jer en unik mulighed for kun at henvende sig til én leverandør med alle jeres automatiserede indgangsbehov. Vores serviceydelser omfatter støtte og rådgivning i hele byggeprocessen samt vedligeholdelse og modernisering for at holde jeres virksomhed kørende.

Det perfekte match til enhver bygning

Enhver virksomhed har sine egne udfordringer og behov. Vores erfaring og viden kan hjælpe med at optimere jeres indgange til at matche jeres specifikke behov.

Arkitekt- og specifiktationsservices

Support efter jeres behov: Vi leverer teknisk rådgivning og produktrådgivning, BIM-samarbejde og specifikationsservice for at opfylde jeres behov og krav.

Bæredygtig design og teknologi

Automatiske porte har indbygget energieffektivitet, hvilket betyder, at de altid vil være grønnere end en manuel løsning. Vores ekspertise og løsninger tager jer videre og giver jer grønne fordele og besparelser ud over det forventede.

ASSA ABLOY Entrance Systems er en division i ASSA ABLOY, den førende leder i indgangsløsninger.