Distribution & Logistik- komplette løsninger | ASSA ABLOY

Komplette løsninger til Distribution & Logistik

/AAES/DK/solutions-and-applications/distribution-and-logistics/images/AAES-solutions-applications-Distribution-Logistics-1000x435.jpg

Hold dit gods i bevægelse med automatiserede indgangsløsninger, der passer til alle aspekter af din virksomhed.

ASSA ABLOY Entrance Systems er en erfaren leverandør til distribution og logistik virksomheder. Vi leverer automatiserede indgangsløsninger til alle aspekter af din virksomhed fra automatiske døre til industriporte, læsserampe og hurtigporte. Det kan betyde alt for din virksomhed når varene skal transporteres ind og ud.

Med den brede vifte af løsninger i vores komplette portefølje er vi det perfekte match til dine særlige udfordringer. Med vores produkter af høj kvalitet og ekspertise, kan vi bidrage til at øge din effektivitet og leveringssikkerhed. Vi kan forbedre sikkerheden, komforten og bæredygtigheden af driften og arbejdsmiljøet.

Vi holder din virksomhed kørende, fra byggeplads til site management, fra installation til vedligeholdelse og modernisering.

Kontakt os for at hører mere om sortimentet af automatiserede indgangsløsninger og de muligheder der er for anvendelse i din bygning.