Komplette indgangsløsninger til detailhandlen

/AAES/DK/solutions-and-applications/retail/images/AAES-solutions-applications-retail-1000x435.jpg

Det er nødvendigt for minimarkeder som holder døgnåbnet, og supermarkeder som har en stor gennemgang af mennesker og mange hurtigt omsættelige varer, at have effektive, sikre og let tilgængelig indgange.

Hvorvidt det er et lokalt minimarked, som har åbent døgnet rundt, hvor der er let adgang og kundeloyalitet er vigtig. Eller et supermarked med et stort flow af mennesker og hurtigt omsættelige varer, kan vi rådgive og hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din butik , og leverer produkter til alle dine detailindgange.

Udfordring

Løsning

Reducer opvarmnings- og afkølingomkostningerne

Kontrolleret luftstrøm

Forbedre arbejdsgangen på lageret

Montering af skydedør, docking og hurtigport for at reducere varme udvekslingen og forbedre vareflowet.

Ældre industriporte er en risikofaktor

Modernisering af eksisterende anlæg med sikkerhedskits og fast servicekontrakt.

For de fleste detailhandlerer er høj volumeomsætningen og lav lagerbeholdning en almindelige udfordring. Varestrømmen og kundeflowet skal være så hurtig og effektivt som muligt, for at opnå de mest omkostningseffektive resultater. In-store logistik og håndtering af varer udgør den største del af omkostningerne.

En leverandør til alle dine løsninger. 

Vi leverer komplette indgangsløsninger til fronten, bagsiden og den indvendige del af bygningerne. Vi hjælper dig med at træffe de bedste valg indenfor industriporte, dockingsystemer og hurtigporte. Vi yder en førsteklasses vedligeholdelse, service og opgradering, der kan hjælpe dig med at minimere dine driftsomkostningerne og nedetid på dine anlæg.

Kontakt os for mere information omkring sortiment af automatiserede indgangsløsninger og hør mere omkring de forskellige muligheder.