Powering doors. Empowering people.

Vi hjælper dig med et effektivt flow af varer og mennesker ved hjælp af den bekvemmelighed, som automatiserede indgangsløsninger er for enhver bygning. Det er løsninger, som hver dag får dig til at føle dig sikker, så du kan opleve en mere åben verden.

ASSA ABLOY Entrance Systems er verdens mest omfattende leverandør af automatiske indgangs- og udgangspartier. Vi tilbyder kvalitetsprodukter, innovative løsninger samt professionel service – med en holistisk indgang til medarbejderne, gods og køretøjer. Vi tilbyder en sikker drift for alle typer indgange – såsom automatiske døre, industriporte eller hurtigporte - med den bedst mulige balance mellem omkostninger, kvalitet og holdbarhed.

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål til vores forskellige løsninger og produkter.

Kontakt os på +45 70 22 82 80

Send e-mail

Vi har landsdækkende port- og dørservice, og står til rådighed 24 timer i døgnet. 

Kontakt os på +45 70 22 82 80

Send e-mail

Den rette løsning til enhver bygning

Kombineret med stor ekspertise, vedligeholdelse og modernisering, er det muligt at optimere alle vores produkter til eventuelle krav, såsom automatisering og overvågning, optimering af energitab og sikre stabiliteten af ​indeklimaet, hvilket giver dig en komplet og bæredygtige indgangsløsning.

Vedligehold og modernisering

Vedligehold og modernisering er tilpasset alle typer af indgange uafhængig af mærke. Vores service tekniker står klar til at hjælpe med at servicere dine porte.

Læs mere her :

Har du brug for hjælp til at opfylde de unikke krav i dit projekt? ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjælpe med byggeansøgning, BIM-objekter, specifikations support, eller bare inspiration til dit næste projekt. Læs mere her