Verdens største flyvemaskine beskyttes af Megadoor.

/global/scaled/5616x2443x0x0x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-StratolaunchSystems-aviation-5616x3744px.jpg

Da verdens største flyvemaskine behøvede beskyttelse fra de hårde vejrforhold i Mojave ørkenen valgte man en Megadoor fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Verdens største flyvemaskine, SpaceShipOne, har et vingefang på 116 m og har 6 stk.  747-flymotorer. Den har til hjemsted hos Stratolaunch Systems i Mojava Californien. For at beskytte flyvemaskinen mod det fine støv og sand, som kan påvirke det sensitive elektronik, motorer og andre sensitive komponenter har Stratolaunch Systems valgt en Megadoor løsning fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

Et oplagt valg 

Unikker perimeter og luftfiltreringen gennem megadooren, gør den til en mere effektiv og passende løsning end en traditionel skydeport. Endvidere kræver Megadooren ikke en bundliste, som kan samle sand og støv og kræver regelmæssig rengøring.

Bedre ventilation

Porten skal være lukket ved normal drift for at opnå "privatlivets" fred, adgangskontol og kontrollering af miljøet. Anlægget anvender en kombination af udsugnings- og fordampningskøler for at øge komforten og det indendøres klima i den varme sommerørken.

Forbedre lysindfaldet

Megadoors dug forbedre lysmængden i hangaren, da den er produceret i et transperant materiale. Det bløde, diffuse lys forbedre arbejdsmiljøet for medarbjenderne og reducerer udgifterne til kunstigt lys.

Tilsvarende produkter

Læs mere om hvilke produkter der er brugt til at løse deres udfordringer.

Megadoor.