Energioptimering med industriporte.

/global/scaled/3837x1670x23x785x1000x435/AAES-DK-case-studies-images-D’Ieteren-distribution-logistics-3888x2592.jpg

Den største bilforhandler i Belgien søgte efter en løsning hvor chaufførene kunne benytte portene om natten. De valgte ledhejseporte og hurtigporte med Interlock fra ASSA ABLOY Entrance Systems.

D’Ieterens reservedelscenter i Kortenber er en stor bygninge, hvor der lastes dag og nat, og hvor tomt emballage returens af eksterne partnere og leverandører. Chaufførene glemte indimellem at lukkes porten efter aflæsning. Dette førte til et stort energispild, da porten ofte stod åben om natten.

Minimering af varmeudslip.

Der blev monteret en kombination af Crawford ledhejseport og hurtigporte med et kontrolsystem, som gjorde det umuligt for chaufførene at køre mens porten var åben. Når yderporten åbnes lukker inderporte og visa versa, hvilket hurtigt resultedered i en reduktion af energispildet.

"ASSA ABLOY Entrance Systems har bevist at være en værdifuld partner ved at være en aktiv deltager i søgningen på at finde den rigtige løsninge til vores problem. Vi er meget tilfredse med resultatet, hvilket allerede har bevist at det virker og er effektivt." Harald Kominckx, Stedfortrædende Site Manager

Udvalgte produkter

Læs mere om hvilke produkter der er brugt til at løse denne kundes udfordringer.

Ledhejseporte

Hurtigporte