Vi åbner døre for muligheder

ASSA ABLOY Entrance Systems er verdens mest omfattende leverandør af automatiske indgangs- og udgangspartier. Ligeledes kan vi også levere automatik til indendørs brug. Med en holistisk tilgang til medarbejdere, gods og køretøjer, skaber vi sikre og brugervenlige indgangsløsninger - med den bedst mulige balance mellem omkostninger, kvalitet og holdbarhed.

Kontakt os

Tlf. +45 70 22 82 80

E-mail: info.dk.aaes@assaabloy.com

Den rette løsning til enhver bygning

Kombineret med stor ekspertise, vedligeholdelse og modernisering, er det muligt at optimere alle vores produkter til eventuelle krav, såsom automatisering og overvågning, optimering af energitab og sikre stabiliteten af ​indeklimaet, hvilket giver dig en komplet og bæredygtige indgangsløsning.

Vedligehold og modernisering

Vedligehold og modernisering er tilpasset alle typer af indgange uafhængig af mærke. Vores service tekniker står klar til at hjælpe med at servicere dine porte. Læs mere her :

Hjælp til at opfylde de unikke krav i dit projekt. ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjælpe med byggeansøgning, BIM-objekter, specifikationes support, eller bare inspiration til dit næste projekt. Læs mere her